Kenkät ♥

Koska aiemmin päivällä kävin pyrimässä kaupungilla ja löysin mitä ihanimmat kiilakorkokengät, päätin postata kertoakseni hieman enemmän kengistä, mitä omistan (tässä tapauksessa kyseessä on vain korkokengät).
Photobucket
Punaisen skottiruutukengät löytyivät mukaan muistaakseni Oulusta, kauppaa en kyllä sen tarkemmin enää muista. Kokoa kengissä on 36, mutta kertaakaan en ole päässyt näitä kenkiä pitämään. Ja alennuksessa taisi nämä olla, kun ostin. Tarkkaa hintaa en enää muista.

Mustat matalakorkoiset sandaalikorkkarit tarttuivat Kuusamon Prisman alelaarista vain viidellä eurolla. Nämä ostin vastikään itselleni kesäkäyttöä varten, mutta kelit eivät ole olleet vielä niin lämpimät, että olisin nämä jalkaani laittanut. Kokoa 37.

Valkoiset kiilakorot ovat näistä kaikista kengistäni vanhimmat, joten hintaa ja ostopaikkaa en enää muista. Näitä on tullut käytettyä juhlissa ja ovat kokoa 36.

Mustat pitkävartiset mokkasaappaat ostin hautajaisia varten, eikä näitä ole sen ihmeemmin tullut käytettyä. Mokkaa materiaalina oikeastaan en tykkää, mutta ihan ok kengät nämä on. Hinta oli jotain vähän päälle 30€ ja kokoa 36.


Photobucket
Nämä kengät ostin itselleni pelkän päähänpiston takia ja on kyllä jälkikäteen välillä kaduttanut, mutta näitä kenkiä olen toiseksi eniten pitänyt ulkona käydessä (minkä huomaakin siitä, että kengät ovat hieman kuluneet). Tornion KooKengän hyllystä hintaan 59,59€ (mitä oikein ajattelin?!?) ja ovat kokoa 36.

Photobucket
Nämä ovat ehdottomasti suurimmat suosikkini, mitä olen ikinä omistanut! Kuusamon Prismasta ostetut sesonkikengät maksoivat 39,95€, mutta ovat olleet sen arvoiset. Kokoa 36.

Photobucket
Nämä kengät löysinkin tänään Tornion kirpparilta nimeltään Vaarin vintti ja olivat vain vaivaiset 5€! Ovat kokoa 37.

Photobucket
Nämä kengät tuli ostettua Kuusamo Kenkämekan loppumyynnistä, mutta hintaa en enää tarkkaan muista. Olisikohan ollut jotain 30€? Näitä on vissiin tullut vasta kerran käytettyä, mutta ovat mahdottoman ihanat. Mokkamateriaali annetaan kerran anteeksi.

Vaikka muutamat korkkarit hyllystä löytyykin, käytän niitä hyvin harvoin. Muutaman kerran olen harjoitellut korkkareilla olemista luutuessani lattioita, mutta ne ovat jääneet vähiin. Jos sitä tänä kesänä kulkisi korkkareissa enemmän, jos on nätti keli...? Sukkiksia pitäisi ostaa vaan lisää :3

Kommentit

 1. Kaikki sun kengät ovat liian pieniä mulle (kengännumero 39-40 T_T ). Muuten olisin käynyt pöllimäss--- öhm, LAINAAMASSA ;D . Ihania korkkareita! Kunpa syksy tulisi nopeasti, niin pääsisi taas kiertelemään Tornion kirpputoreille.

  Punaiset skottiruutukengät ovat niin <3...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän harmittaa, että mulla on niin pieni tää kengännumero, koska suurimmaksi osaksi kengät sattuu olemaan aina liian isot.

   Kirpparikierrokset on ihania ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Hyvänmakuiset lääkkeet eivät auta