Kuulumisia yms.

Viimesimmästä blogauksestakin on jo aikaa, mutta mikäpäs siinä kun juhannuksen oli kotona ja mieskin tuli vihdoin ja viimein viiden kuukauden reissulta Turkista. Tuliaisina Turkista sain hopeiset korvakorut (jossa on musta raita)
Tämän kaltanen, mutta ei ihan.
Lisäksi avaimenperä, jossa on nazarin silmä (nazar boncuğu), joka toimii suojaavana amulettina. Paras tuliaislahja oli kuitenkin ilmeisesti Istanbulista hankittu olkalaukku, jonka sisällä oli myös pieni kolikkopussi. Laukku on päässyt jo vakituiseen käyttöön, vaikka siitä löytyykin sisältä vain yksi pieni tasku. Oli sen verta ihana laukku, että ei voinut muuta tehä. Uutta laukkua olenkin jo jonkin aikaan etsinyt itselleni huonolla menestyksellä, mutta nyt tuli sellanen laukku, että uutta ei tartteta.

Tällänen ihanuus! Kuvassa myös kolikkopussi, jossa on koristeena tämä samainen nazarin silmä.
Todiste siitä, että kyllä se aurinko jossain vaiheessakin kotona paistoi. Kuvaa on laadun kannalta paranneltu hieman Bridgellä, ei se taivas noin cyaanin värinen ollut :P

Mutta tulemisia! Nimittäin musiikkia ja huumoria. 18.7 - 21.7 järjestetään Torniossa musiikkitapahtuma, joissa esiintyy mm. PMMP, Chisu, Jukka Poika ja muita tuttuja suomalaisia nimiä. Tällä hetkellä on ainakin suunnitelmissa, että poikakaverini sekä paras kaverini ja hänen sulhasensa tulisivat minun luokse Tornioon torstaina 19.7, jolloin esiintymässä olisi mm. tuo Jukka Poika, mutta koska kyseisenä päivänä on Stand Up Finlandia (Sami Hedberg!), tämä päivä erityisesti kiinnostaisi. Totta kai Chisu ja PMMP houkuttelee, mutta liput on 27€/päivä (ennakkoon ostettuna Prismasta, koska S-etukorttialennus), muutoin paikan päältä 40€. Torstain liput maksavat 25€ tätä Standu Uppia ja Jukka Poikaa varten, Suvi Teräsniskaa varten pitäisi vielä erikseen maksaa. Vähän monimutkainen menetelmä, mutta katellaan tuleeko tästä hommasta mitään. Oulussakin olisi tarkoitus jossain vaiheessa käydä ja Joomlan kurssia ei ole vielä suoriettu loppuun (pari tuntia jouduttu jo siirtämään) ja pitäisi alkaa tämän kuun kurssia varten lukemaankin jo.

Huh huh. Aurinkoa ei ole toistaiseksi vielä kunnolla näkynyt ja vettäkin on enimmäkseen tullut. Jos se kesä vielä tulisi kunnolla jossain vaiheessa.Kommentit

  1. O_O --- Aivan ihana kolikkopussi (ja laukku)!!!

    Sain muutama vuosi sitten kaverilta rannekorun, jossa on tuo nazarin silmä. ^_^

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hyvänmakuiset lääkkeet eivät auta