100 faktaa minusta osa 3


41. Olen lyhyt, vain 159 cm. Sinällään tämä kyllä harmittaa, sillä joidenkin asioiden kurkottaminen kaupassa tai muuten on ärsyttävää ja kaupoissa harvemmin on jakkaroita, joiden avulla voi ottaa tuotteita hyllystä. Onneksi poikaystäväni on 185 cm pitkä, niin tämäkin ongelma on ratkottu. Ei lyhyenä olemisena ole ulkonäöllisesti mitään vikaa, olen muuten hieman tämmönen pallero. Jos vai saisin ne muutamat kilot tästä vatsan seudulta vielä pois...


42. Ihan siitä asti, kun Pokémon näkyi ensimmäistä kertaa telkkarissa, olen ollut pokémonfani enemmän tai vähemmän. Ylläpidin melkein kuusi vuotta pokémonhoitolaakin, mutta tälle syksylle motivaatio loppui (harmillisesti). Harvemmin enää animea katson (eka tuotantokausi ehdottomasti paras), mutta videopelejä pelaan yhä. Tavoitteena olisi hankkia kaikki (ainakin Suomessa) julkaistut videopelit. Lempipoksua en osaa sanoa, sillä tykkään niin monesta poksusta. :)


43. Nelosluokan alussa (eli ollessani 10-vuotias) sain ekat lasini. Piilareita olen kokeillut, mutta koin ne niin rasittavaksi laittaa ja pitää silmissä, niin päätin pitää vain laseja. Jostain syystä en osaa laittaa piilolinssiä vasempaan silmääni kunnolla, useimpien kymmenien minuuttien taistelua sekin vaatii.


44. Pienenä kävin pianotunneilla, mutta opettaja ei edes vaivautunut opettamaan nuotteja --> en osaa lukea nuoteista. Sitten toki perus ala-astejutut eli nokkahuilu, kantele ja xylofoni on kokeiltu. Kitaraa tai viulua kuitenkin olisi kiva osata soittaa, erityisesti kitaraa.


45. "Yhyy en osaa ku en ees kokeillu". No kokeilemalla sitä oppisi! Oon sen verran jääräpäinen, että en luovuta ihan helpolla. Kukapa sen paremmin sinulle jonkin asian opettaisi, jos et itse opettelisi? Itse henk.koht opin asiat parhaiten itse opettelemalla (pienen opettamisen jälkeen).


46. Myönnän olenvani välillä vähän hakoteillä raha-asioiden suhteen. Pika-vippejä en kuitenkaan ole koskaan ottanut enkä tule ottamaan. Rahaakin vanhemmilta vastentahtoisesti kysyn, jos on omasta rahasta pula.


47. Olen käyny autokoulun (ja B-kortti löytyy), mutta en aio koskaan hankkia itselleni omaa autoa. Omat jalat löytyy ja linja-autolla on helppo kulkea.


48. Lievä/keskivaikea akne selässä, johon vihdoin hankin lääkityksen! Naamakin sitä joskus kukkii, mutta ei niin pahasti kuin selkä. Naamassa on ehkä se pahempi ongelma, että erityisesti nenänpielus meikäläisellä punoittaa. Enkä tykkää siitä yhtään. :C Perhanan murkkuikä ku iskit!


49. Itsekkin koulukiusattuna sain oman osani lapsuuden traumoista koulukiusaamisen takia. En ymmärrä miksi asiaa pitäisi vaan hyssytellä "älä välitä", kun se vaan oikeastaan pahentaa asiaa. Omat kakarat optena kyllä puolustautumaan kiusaajia vastaan.


50. Kauhee pyhimys kyllä olen, kun en osaa olla ilkeä toisille (perhe on ihan eri asia + poikaystävä). Kai se on vaan se kasvatus ja "muista olla kiltti kaikille" valistus.


51. En tykkää itkeä edes poikaystäväni ollessa läsnä. Automaattinen reaktio on peittää kasvot (mistähän tuo muuten oikeastaan johtuu?).


52. Erityisesti jos koulussa pitää keskittyä johokin kuuntelemiseen, saatan huomata olleeni vain omissa asioissa ja opettajaa kysyy "onko tehtävä ymmärretty"? Niin mikä se kysymys olikaan...?


53. No eiköhän tuo ole jo selvää, että suomalaisia tässä ollaan. Mutta musta on upeaa olla suomalainen. Me ollaan kuitenkin niin erilaisia kaikista muista eurooppalaisista ja koko maailmasta. Tällä hetkellä harmittaa itse Suomessa tämä kallis elintaso, ruoka on kallista eikä asuminenkaan olen mitenkään halpaa. Upeaa Suomessa on kuitenkin luonto ja musiikki.


54. Miksi hitossa jouluhömppä alotettiin jo viime kuussa? Kohta on joulukuu ja tekisi mieli hautautua kuukaudeksi maan alle. En tiiä mistä mulle tää jouluahdistus on tullut, mutta inhoan tätä materialismin suutta kulutusjuhlaa. Pienenä alko jo ahistaa, kun en hankkinut kenellekään yleensä lahjoja ja itse sain lahjoja. Sama juttu nykyään.


55. Kamalinta on olla suuressa porukassa pelkkänä seinäruusuna, jossa ehkä yksi tyyppi puhuu sulle hieman ja thats' it. Isoskoulutukset oli kyllä aina kauheita, ku tiesin olevani siellä kuitenkin yksin. Viimeksi olin poikakaverin luona käymässä Kajaanissa ja illanvietot oli kamalia, kun joutu olemaan suuressa porukassa ihan yksin (ja kun kaikki puhuivat vielä englantia...kyllä mie enkkua osaan, mutta silti). Oon kyllä tosin hirveän huono ihminen saamaan uusia ystäviä.
56. Alan Rickman on yksi suurimmista suosikkinäyttelijöistä. Aa tuo seksikäs ääni ja katse. Tuo viaton, sydämen sulattava hymy.


57. Olen roskisdyykkari. Olen saanut mm. kaksi hyvää matkalaukkua, kunnollisen sängyn + petarin, vaatteita, ruokaa ja työnpöydän noukittua roskiksesta/roskakatoksesta. Ei tuossa kaikkia ole, mutta muutama. Lisäksi paljon tulee tölkkejä ja pulloja noukittia roskiksista, joista sitten saa rahaa. Mikäpä siinä, kun ei muille raha kelpaa.


58. Haluaisin itselleni kunnon ison boomboxin/ghettoblasterin. Ei sen tarvitse olla toimiva, mutta mitä isompi, sen siistimpi.59. Olen huono aloittamaan keskusteluja enkä edes hallitse small talkia. Tuntemattomille tai puolitutuillekin on hankala puhua, jos ei tiedä toisesta paljoa mitään. Oon niin hankalasti aukeava ihminen.


60. Olen horoskoopiltani rapu, mutta en usko pätkäkään horoskooppeihin. Miten avaruudessa olevat planeetat voi muka oikeasti vaikuttaa meidän luonteeseemme sen mukaan mihin aikaan vuodesta olemme syntyneet? Aadsfdf yyh ihmisiä, jotka ottaa nää todesta @__@

Kommentit

  1. Heh. Soma tuo "Merry Fuck You" -kuva :).


    Vielä 40 jäljellä :D !

    VastaaPoista
  2. Musta horoskoopit ja astrologia ylipäänsä on niin pitkälle kehitettyä humpuukia, että jotakin arvoa sille voi viihdyttäjänä antaa. :DDD Toimii paremmin kuin useat uskonnoista ja sopii tähän yksilökeskeiseen aikakauteen tuommoinen. Terveisin Vesimies.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hyvänmakuiset lääkkeet eivät auta