Mukataiteellinen postaus

En keksi sen ihmeempää syytä tai ideaa tälle blogaukselle, vaan heitän muutamia kuulumisia sekä pari kuvaa.

Koulussa menee tällä hetkellä sut ok, mitä nyt ressiä pukkaa jatkuvien enkun tehtävien tulemisella ja ison seminaarityön tekemiseen (10 sivua asiatekstiä D8). Aikaa tohon kirjottamiseen on onneksi suhteellinen paljon, joten luulisin saavani jotain epämääräistä aikaiseksi.

Pitkään ole itselleni uutta laukkua etsinyt ja eipä niin pitkä aika sitten sain tehtyä itselleni tunnukset Ebayhin (taipuuko se edes noin?) ja Paypaliin. Mitään en ole vielä uskaltanut tilata, mutta nyt parin viime viikon aikana löysin itselleni vihdoin laukun, jonka laitan maanantaina tilaukseen (koska opintotuki ♥).

Kuva Ebaysta
Eikö oo ihana? ♥ Gola-laukkuja löyty ihan hitosti ihania (tsekatkaa itte täältä), mutta päädyin tähän sitten.
Ebaysta on kaikkea muutakin tullut jo laitettua seurauslistalle, et mitä seuraavaksi tilailee. Kuha on ylimääräistä rahaa.

 photo 5-1_zps4195e207.jpg
Teetä hienosta IKEA-kupista. Kirpparilla oli tosin vielä hienompi Harry Potter-muki, toivottavasti se on vielä maanantaina myynnissä.
 photo 4-1_zps7e18c179.jpg
Näistäkin yhdestä kynttilästä sitten lorahti steariinia meikäläisen hienolle valkosella pöytäliinalle. Oon tällänen saakelin rähmäkäpälä. Ja pyykinpesuaine loppu, ni ei saanu heti pöytäliinaa pesuun.
 photo 2-1_zpsf9284731.jpg
Nana saakelin long cat.
 photo 1-1_zpsb99fe63a.jpg
 photo 3-1_zpsf221db16.jpg
Kirjotustyön tekeminen ja siivoaminen pisti lapsettamaan, että menin ja rakensin terassille lumilyhdyn. Terassille siksi, että kukaan ei menis rikkomaan tuotostani. Ikäväkseni oli vain tavallisia tuikkuja, joten ne eivät kestäneet kovin pitkään ulkona.

Ei kait tässä, näköstellään!


Kommentit

  1. Ei hitto miten ihana laukku!! Mäkin haluun...

    En ole ikinä asioinut ebayssa, mutta olen saanut lahjaksi tavaroita, jotka on tilattu sen kautta ^_^, muun muassa vesinokkaeläinpehmolelun. And it's gorgeous <3 .

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hyvänmakuiset lääkkeet eivät auta