Ragetuspostaus1. On taas se ihana aika vuodesta, kun luonto herää eloon, linnut laulaa ja kukat alkaa kukkimaan. NOT.
Jostain syystä en näe mitään tuota aina kun talvi alkaa muuttua pikkuhiljaa kevääksi.
Loskapaskakelit, kaikki törky mitä lumen alta paljastuu, valoisan ajan lisääntyminen (ei siinä mitään vikaa olisi jos lumi ei heijastaisi sitä valoa tuhannen atomipommin voimalla ja sulattaisi silmiä päästäni, uusien isompien lasien takiakaan entiset arskani eivät mahdu päähäni yhtä aikaa tavallisten lasia takia). Ja se valosuus, kun aamulla et saakaan nukuttua niin pitkään kun haluaisit.

2. Aaa kun misantropia iskee välillä niin paljon. Sitä itse yrittää olla luonnonystävällinen helevetin ituhippihihhuli ja maailmanparantaja. Kierrätät nätisti kaiken roskan ja viet vaatteitakin SPR:n vaatekeräykseen, et heitä ruokaa roskiin ja kulutat mahd. vähän. Sitten tulee taas vastaan näitä ihmisiä, jotka tekee kaiken juuri päinvastoin. Täysin ehjiä ja käyttökelpoisia vaatteita sekä syömäkelpoista ruokaa löytyy roskiksista vaikka kuinka paljon. Maanantainakin dyykkasin just taas hitosti ruokaa (mikä on sinällään kiva, että ei tartte ostaa ruokaa) ja muutamia vaatteita kans.

3. Tasa-arvoisen avioliittolain vastustajat. Ja koska ainoa peruste tuntuu olevan se saakelin Raamattu.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi kuvan kunnolla


Onneksi voi kuunnella örinäheviä, ni mieli vähän paranee. Kunnes uusin ragetus iskee päälle. En mä tiiä onko tällä postauksella mitään punasta lankaa. Kello on jo paljon ja huomenna ois kouluuuuu.

Ja Turmion Kätilöiden uusi single! Ihanaa sakkia ♥

Kommentit