Kesä tulee jee jee

Kesäloma viipottelee jo muutaman viikon takana ja sitä myötä olisi poismuutto tästä pienestä rotankolosta kohti kotia. Viimeisenä kurssina on PiMa, jonka aikana olisi tarkoitus tehdä taidenäyttelykurssin taidenäyttelyä varten taideteoksia. Paikkaahan minulla ei vielä ole ja jännäkakka housusa mietitään, joudunko sitten uusimaan kyseisen kurssin, jos en saa näyttelyä pidettyä.

Mutta jotain tuolla tunneilla on jo hieman saanut aikaan.

 photo 02052013_3_zpsf9e007fc.png
Hirvikuningas, toistaiseksi vielä nimetön. Teoskin on vielä kesken. 

Epäkuolleita hirvikuninkaita, samaa sarjaa kuin eräs vanha teos Baba Yetu. Hirvikuninkaita olen miettinyt olevan seitsemän ja kaikkein eniten päässäni on pyörinyt hirvikuningas Titanuim, numero seiska.


 photo 001_zps7c016c54.jpg
Alustava suunnitelma, millainen Titanuim on.

Titanium on päässäni eniten muhinut hirvikuningas, jota olen myös eniten suunnitellut. Titanium eroaa kaikista hirvikuninkaista sen verran, että hänellä on vain hirvenkallo päänä. Luonnoksessa Titaniumilla on sorkat, mutta olen mielen kuitenkin muuttanut. Isoksi työksi olen ajatellut laittaa Titaniumin istumaan mustalle nahkasohvalle musta puku päällä, jossa hän polttaa ihmisnahkaista sikaria. Inspiraation Titaniumiin sain Älymystön kappaleesta Ihmisennahkaa (löytyy täältä). Kirjoitin joskus pienen novellin kyseisestä hahmosta, mutta silloin oli kyseessä ihan eri hahmo. En sen tarkemmin osaa sitten sanoa, milloin Titanium tuli tuon edellisen hahmon tilalle.

 photo 02052013_4_zps4a3f7fd8.png
Nuuskis.

Nuuskamuikkusta lähdin huvikseni tekemään, kun kuuntelin luokassa Muumimusiikkia. Saa nähä millanen tästä loppujen lopuksi tulee. Vedin melkein herneet nenään, kun poikaystäväni sanoi häntä animehahmoksi. Useamman vuoden olen yrittänyt tästä animangamaisesta tyylistä päästä eroon (missä olen mielestäni onnistunut).


 photo 02052013_1_zps61743339.png
Paita Gina Tricot
Housut kirpparikamaa
Sukkahousut Gina Tricot?
Pipo Löyty jostain
Huone helevetin sekasin

Höhöhöhöhähähähä koska olen niin vitun teini (ikää jo 22 vee o/), päivän asu. Helkkarin paskanen peili mulla. Noi housutkin on jo haaroista melko rikki, mutta nää on yhet mun ehdottomista lempihousuista. Joskus aattelin, että en ikinä laittais lökähousuja, mutta mieli muuttuu. Vielä lökäsemmät housut mulla on viime kesän löytö kirpparilta mustat haaremihousut, joihin mahtusin vaikka piiloon. Maailman parhaat kesähousut ♥ Kesää ootankin innolla, että saa heittää t-paitaa ja shortseja kehiin.

 photo 02052013_2_zpsb2a02e59.png
Kattokaa, ku mun lasit pienentää hitosti D:

Mutta hei, pitäkääs hauska loppukevät. Meikä painuu lukemaan enkun kokeeseen! Ens kerralla kerron vähän pelistä nimeltä Façade. 


Kommentit

  1. Maraa, millon tuut kotii??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SItte kuha muutan kottia elikkä tän kuun lopussa. Ei sitä ehi käymään nyt tälle kuulle erikseen ku pitää tehä PiMa-kurssin työt loppuun :I

      Poista

Lähetä kommentti

Hyvänmakuiset lääkkeet eivät auta