Kesäkuun tiivistelmä

Kielikurssin takia Unkariin jo heinäkuussa. Jännäkakka housussa kun vaan ajattelen asiaa.

Tälläinen epämääräinen tiivistelmä tästä kuusta, kun kesällä tämän blogin kirjoittaminen tuntuu olevan melko hankalaa edes aloittaa (miettiminen, huh huh!).

Mutta jotain kuulumisia tämän kuun ajoilta. Myöhemmin tuli tosiaan tieto tuosta, että Unkariin olisi pääsemässä kielikurssillekin (joka alkaa siis jo heinäkuun lopussa). 400€ tukea kun tuosta kurssista saa ja hyödyllinen kurssi, ni totta kai sitä ollaan sinne menossa.

Ja koska mulla on ollut jo hiton kauan käytössä mun eka oma pöytäkone, pitihän sitä matkaa varten sitten mennä ostamaan läppäri. Koneen ettimisen olin aloittanut jo aikaa sitten, koska tiesin tämän homman tulevan eteen jos sinne vaihtoon pääsisin. Onnekseni löysin Kannettavatietokone.fi:n, jossa pystyi melko hyvin vertailemaan, millaisen läppärin hankkisi. Jostain sattuman oikusta päätyin sellaiseen kuin Lenovo IdeaPad 15.6" kannettava G580. Ja Markantalostahan tuo löyty vielä halvemmalla (plus tällä hetkellä meneillään oleva alennuskoodijuttu alensi hintaa entisestään).

Ja lätyskän nimeksi tuli Lenni! 

Eipä tarttenut läppäriä pitkään käyttää, kun pikkuveli mennä posautti mun ulkosen kovan lattialle ja rikki kai se meni. Ei siinä ollutkaan ku mun viimeiset 3 vuotta elämästäni. Varmuuskopioista inisijät voi mennä Ruottiin.

Mitäpä muuta. Passi tuli ihan sopivalla tahdilla, samoiten eurooppalainen sairasvakuutuskortti.Viisumia ei onneksi tarttenut mennä hakemaan ja lentoliputkin on jo hankittuna. Yksinkään ei onneksi tarvitse matkustaa, koska samaan kouluun ja samalle linjalle hakenus luokkatoverini pääsi myös mukaan.

Eipä mitään sen ihmempää ole tälle kuulle sattunut. Jussin vietin Arton luona ja kivaa oli.

 photo 27062013_1_zpse10adfb8.png

 photo 27062013_4_zps4786382c.png

 photo 27062013_3_zpsa765b7ce.png

 photo 27062013_2_zps1fc6ec0a.png

 photo 27062013_5_zps585dc214.png
 photo 27062013_6_zps78b6d763.png
Tuunasin mä mun kengät kans!

Kommentit

 1. Enää kuukausi ! Hui... Nyt muakin jännittää ;) . Onko sinulla jo kaikki tarpeellinen hankittu matkaa varten?

  R.I.P. ulkoinen kiintolevy :( . Onko mitään toivoa tiedostojen suhteen?

  Vietin juhannuksen kotona maalaten ja popsien lääkekuuria (sairastuin angiinaan, joten piti ottaa iisisti :/ ) . Rauhallista oli...

  Makeet kengät <3 !!! Lähetkö noilla Unkariin ;D ? Mun lempparikengistä lähti pohjat irti kun pääsin vihdoin tänne Pohjois-Karjalaan o_O. Pitäis raahautua kenkäkauppaan (tai sitten liikun loppukesän vihreissä crocseissa <3 ).


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tarpeellinen alkaa kyllä olla kasassa, mitä nyt pikkujuttuja vielä hoidella.

   Ulkosesta kovosta en osaa vielä sanoa, sillä se pitäisi kokeilla liittää suoraan tietokoneeseen (ilman USBikaapelia), saa nähä toimiiko sillonkaan.

   Ajattelin noilla mennä, mutta noi kengät alkaa olla rapistumassa ja yks niitti tippu ja katosikin sen takia. Pitäs uudet kengät ostaa...

   Poista

Lähetä kommentti

Hyvänmakuiset lääkkeet eivät auta