Kuukaudet vierii

Jaha.

Elokuun loppu.

Unkarista palattuani Suomen menetin motivaation vähän kaikkeen, kun en saanut kunnollista rytmiä elämääni. Suoritin 3d-animaatiokurssin itsenäisesti enkä osallistunut erääseen kurssiin ollenkaan, joten suurin osa ajastani meni neljän seinän sisällä mallintaen animaatiohahmoani. Stressi ja väsymys piinasi koko kevään ja kesäloma olikin enemmän kuin odotettu asia. Olin kahden vaiheilla, että hankinko kesäksi harjoittelupaikan vai alkaisinko kirjoittamaan jo oparia. Päädyin sitten oparin kirjoittamiseen, koska halusin viettää kuitenkin lomaa kirjoittamisen ohella.


Kesä meni mukavaa vauhtia ja sain oparia kirjoiteltua ja valokuvia otettua oparia varten mukavasti. Valloitin uudelleen Pyhityksen ja kävelin Soiperoisen lyhyen lenkin poikakaverini kanssa. Kävin myös Oulussa, Suomussalmella ja Kajaanissa viettämässä aikaa.

Uuden vuoden lupauksista sain jo osan täytettyä, sillä opettelin kukkaseppeleen sitomisen ja kävin uudessa paikassa. Puun istuttamista yritin, mutta taimeni pääsivät kuoemaan. Kukkia tosin onnistuin kasvattamaan, mikä oli kuitenkin mukavaa.

Kuvataiteen suhteen olen ylläri-pylläri ollut laiska, muttia hyviä yrityksiä on ollut. Kuvakoko on suurentunut melkoisesti, sillä A4-paperi ei tunnu enää riittävän.

Mutta koitan nyt tämän syksyn aikana saada otettua itseäni niskasta kiinni ja saada blogiin taas sisältöä, kaikenlaisia ideoita kun olisi jo hieman mielessä. Koitan saada muokattua hieman blogin ulkoasuakin hieman kevyemmäksi versioksi, kuvasta kuitenkin pidän sen verran että taidan jättää sen vielä käyttöön.


Kommentit