Vuosi ilman uusia vaatteita - kahden kuukauden jälkeen + kuulumisia


Kaksi ensimmäistä kuukautta takana ja millaisin tuloksin? Tammikuun alussa oli kovat pakkaset ja huivini eivät olleet tarpeeksi lämpimiä niihin paukkupakkasiin, joten päädyin ostamaan H&M:n alennuksesta uuden ja iiiiison huivin. Tarttuipahan tuolta samasta paikasta sitten kiva MEOW-pipo, joka olikin entistä pipoani lämpimäpi. Ei ainakaan tuuli puhalla korviin niin ilkeästi kuin aiemmin.

 Muutamat vaatteet ostin kirppikseltä (ihania mekkoja ♥) ja löysin jopa roskiksestakin vaatteita. Sukkahousujen suhteen mulla on ongelma, kun ne tuppaa aina jossain vaiheessa reikiintymään, joten oli kiva löytää kivat sukkiksest roskiksesta (ihan ehjät siis).
Kevät tässä muutenkin on jo lähestymässä ja laiton muutamia siemeniä itämään. Meillä tosin tuo olohuoneen ikkuna avautuu itään päin, joten olkkari on suurimmasta osaa päivää aika pimeänä. Keittiössäkin on muutamia siemeniä itämässä ja laitonpa jopa porkkasta päät itämään veteen, jos niistä saisi naatit versomaan. Kivana lisänä tuli Pinterstissä vastaan avokadopuun kasvatusohje, joten päätinpä sitäkin kokeilla. Itämisessä saattaa mennä jopa kuusi viikkoa, joten siinäpä seurataan lähteeekö se sitten itämään.
 photo avocado-how-to.jpg
Kuva täältä
Aloitin tässä myös työkokeilujakson. Vielä en osaa asiasta tarkemmin kertoa,  kun olen itsekin hieman pihalla, mutta kirjoittelen sitten kuulumisia sen saralta. Asia tosiaan liittyy siis tähän.

Kommentit